Відома вже далеко не перший рік українська співачка Христина Соловій має величезну аудиторію шанувальників в Instagram з якими активно ділиться цікавими публікаціями із зіркового життя. Цього разу Христина вирішила трохи розповісти про новий досвід зйомок в дуже відвертих позах і "спекотній" сукні.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Христини Соловій В мережі Instagram.

Публікація Христини Соловій, скріншот: Instagram
Публікація Христини Соловій, скріншот: Instagram

"Вгадайте, який глянець опублікував інтерв‘ю мовою оригіналу - українською, а не як завжди... Playboy. Десь із 5 класу я чула безліч об’єктивацій мого тіла, непроханих оцінок і порад з приводу довжини моїх спідниць, яскравого мейкапу чи "провокативної" поведінки. На щастя, мені поталанило з рідними, які приймали всі мої експерименти із зовнішністю і разом з ними приймали мене.

Мені 28 і я почуваюсь достатньо самобутньою та красивою, аби дозволити собі бути відвертою на фото, відео чи на сцені заради свого задоволення. Коли я, 22-річна "квіточка" української музики (чи ваш улюблений епітет), вперше отримала пропозицію публікації відвертих фото, я злякалась. І потрапила у відому пастку «а що скажуть люди?». І люди неодноразово розповідали, як їм належить моє тіло, і що я маю з ним робити, а що - ні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вийти з токсичного контролю суспільства над проявами моєї сексуальності - це моє особисте відновлення незалежності. Мені 28, я відчуваю себе вільною і тепер мені так байдуже. Я навчилася насолоджуватися життям, молодістю, красою та нарешті кар‘єрою. Моє тіло - моє діло. P.S: ще один розворот з фото, шукайте у журналі @ua.playboy.", - пише Христина Соловій.

Публікація Христини Соловій, скріншот: Instagram
Публікація Христини Соловій, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Христина Соловій зізналася, що "не хотіла" співпрацювати з Вакарчуком через інше: "Можу відповісти, що його зачепило".

Як повідомляв Знай.uа, повна протилежність Ані Лорак: протеже Святослава Вакарчука Христина Соловій зізналася, чому ніколи не співатиме російською.

Знай.uа писав, Христина Соловій перетворилася на Мавку і розповіла, що потрібно робити на Івана Купала: "Квітка щастя роздає".