Популярна українська співачка Христина Соловій має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, зірка вирішила трохи розповісти українцям про свято Івана Купала.

Христина Соловій опублікувала знімок в образі Мавки лісової до свята Івана Купала і розповіла про традиції в цей день.

На опублікованому фото мождно побачити Христину Соловій, яка одягнена в легке біле плаття. Зірка лежить на спині, а на тлі можна помітити річкову воду, яка створена за допомогою ефектів. При цьому чорне волосся співачки розчиняються у воді і набувають зелений відтінок.

У підписі до публікації Христина Соловій розповіла про традицію пошуку квітучої папороті в ніч на Івана Купала.

"За легендою, сьогодні, найкоротшою ніччю року, на Івана Купала, цвіте папороть. Цвіте лише одна мить. Ліс зашумить, загудить... і вмить виросте висока стрілка. А на ній з'явиться червоний, невиданої краси Вогненна квітка, пахощі якого заполонять весь ліс. Коли квітка щастя розквітає, чується як постріл або грім. Отримати цю квітку вкрай важко, тому що його береже від людей нечиста сила. Зате той, хто знайде Цвіт папороті, зможе розуміти мову будь-якої істоти, бачити заховані в землі скарби, все на світі знатиме, а рука, яка зірвала квітку щастя, матиме чудодійну силу." - написала Христина Соловій.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Публікація Христини Соловій: Instagram
Публікація Христини Соловій: Instagram
Публікація Христини Соловій: Instagram

Публікація Христини Соловій: Instagram
Публікація Христини Соловій: Instagram
Публікація Христини Соловій: Instagram

Нагадаємо, що Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" показав, як відзначають Івана Купала в Карпатах: справжня містика

Як повідомляв портал "Знай.uа", Маша Єфросиніна зізналася в перемозі над комплексами: "ніколи до цього не спав з товстушкою"

Також, "Знай.uа" писав, що Андрій Данилко знову став Вєркою Сердючкою і показав "зарядку для ледачих": дригати ногами, не встаючи