Популярна українська співачка Христина Соловій не надто часто, проте радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 40 тисяч осіб.

А зараз виконавиця в ефірі телепередачі "Кондратюк у понеділок" поговорила з телеведучим на різні теми.

Христина Соловій, фото з instagram
Христина Соловій, фото з instagram

- Ти не вчилася в музичній школі?

"Я вчилася в музичній школі, але тому що я народилася в родині музикантів (хорових диригентів). І воно це не могло обійти. Я хотіла бути літератором і вступила на українську філологію", - розповіла Христина Соловій.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Публікація Христини Соловій: Instagram
Публікація Христини Соловій: Instagram

- Ти перша, кого почав продюсувати сам Святослав Вакарчук. Нікого він до цього не продюсував. Принаймні Історія до цього мовчить. Я навіть подумав грішною справою тоді, що він тебе привів. Він тебе десь чув...

"Я дуже сильно хотіла до Скрипки потрапити. Я мріяла з ним заспівати в дитинстві. Мені зараз здається, що всі мої мрії здійснилися і здійснюються досі", - додала вона.

Публікація Христини Соловій: Instagram
Публікація Христини Соловій: Instagram

- Тому що, тебе став продюсувати Вакарчук...

"Це не так просто було, я тобі зараз розповім. Я не думаю, що я можу відповісти на питання, що його зачепило. Але коли я сказала на "Голосі", що я хочу записати лемківських пісень, він мені відразу: "Запишемо. Давай запишемо", - зазначила дівчина.

Нагадаємо, повна протилежність Ані Лорак: протеже Святослава Вакарчука Христина Соловій зізналася, чому ніколи не співатиме російською

Як повідомляв "Знай.ua", Христина Соловій перетворилася на Мавку і розповіла, що потрібно робити на Івана Купала: "Квітка щастя роздає"

Знай.ua писав, улюблениця Вакарчука Христина Соловій виступить на Atlas Weekend: коли почуємо золотий голос Наживо