У Львові містяни влаштували самосуд чоловікові, який регулярно обкрадав гостей та мешканців міста.

Як повідомив Telegram-канал "Київ Оперативний", добровольці зі Львова, які займаються виловом вуличних злодіїв, зловили кишенькових злодіїв ромської національності і влаштували їм самосуд.

"На жаль, так відбувається в 2021, так як "всеодноіхнесадять", а людям-то захищати своє майно потрібно", - повідомили на каналі і опублікували відео, як грабіжникам пояснили, що грабувати жінок, дітей, перехожих не добре.

Водночас адміністратор групи "Л. О. В. Ц. І" у Facebook Роксолана Лісовська опублікувала фото, на якому видно, що одного з грабіжників змусили облитися зеленкою.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Злодій / фото: zahidwtf
Злодій / фото: zahidwtf

Цей чоловік вже і раніше був помічений на крадіжках не тільки у Львові, а й у Києві. Його звуть Пап Андрій Калманович і, що цікаво, він дуже любить вбиратися в жіночий одяг. Більш того, хлопець в соціальних мережах представляє себе в ролі дівчини.

Коли його 5 січня спіймали на крадіжці телефону у дівчинки, він був переданий в поліцію і відправлений в районне відділення. Однак, по всьому видимому, його випустили і він знову опинився на волі.

Нагадаємо, що у Львові люди вийшли на протест проти підвищення тарифів.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Львівщині поліцейські "вивертають кишені" перехожим.

Також Знай.иа писав, що на Львівщині Жовківський районний суд закрив справу проти вчительки, яка під час перерви побила учня шостого класу.