У Львові на вулицях міста орудує банда дівчат-злодійок, які систематично грабують містян та гостей міста.
Про це повідомила мешканка міста у Facebook.
Так, стало відомо, що у Львові у неділю, 10 січня на одній з вулиць міста банда злодійок викрали у львів'янки гаманець. Постраждала встигла сфотографувати злодійок, які зазіхнули на її майно.

"Шановні мешканці та гості міста Львова! Будьте уважні! Пишу цей пост для залучення вашої уваги. Сьогодні, о 12.10 ранку, ці малолітні злодії викрали у мене гаманець. На ходу!",- повідомила жінка.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Варто зазначити, що фото, яке удалося зняти потерпілій вона передала правоохоронцям, щоб вони встановили та затримали злодійок. При цьому містянка наголосила, що злодійок треба покарати за законом, адже від їх рук постраждала не одна людина.

Злодійки у Львові, фото фейсбук
Злодійки у Львові, фото фейсбук

"Тепер буду пильно стежити за процесом розслідування моєї справи, а також закликаю приєднаються постами тих, хто також постраждав від дій цих недолюдей, щоб наші справа не спустилися як то кажуть «на гальмах». Тому що дуже дивує той факт, що про цих злодіїв, знають в центрі, практично всі працівники магазинів, готелів та й самі поліцейські, їх вже неодноразово затримували", - поділилася постраждала.

Нагадаємо, Знай писав, що в Запорізькій області масово крадуть номери з машин. Грабіжники знімають з автомобілів номери, і залишають просто на лобовому склі під двірниками записку з номером телефону.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Також Знай повідомляв, що поліція в Лудзькому воєводстві Польщі затримала чоловіка, який напав, пограбував і образив громадянина України.

Нещодавно Знай передавав, що в Хмельницькій області невідомі пограбували церкву.