У Львові чоловікові зняли номери з автомобіля, натомість залишивши записку із пропозицією домовитися про викуп. Про це розповіли у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

«Будьте уважні!!! Викрадають номери», - написав він, публікуючи фото з місця злочину.

«Я через тих чмирів чотири дні роботи пропустив», «В поліцію і хай вони дзвонять, а там на гарячому зловлять», «Давно викрадають. Звична та розповсюджена практика. Такса 350грн + -. Переважно ховають недалеко вид машини. Я свої сам знайшов. Викупи не плачу принципово. Дублікат зараз роблять не дорого і швидко», - діляться львів’яни.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

«Зазвичай крадуть номера з машин іноземної реєстрації. Бо проблематичніше взяти дублікат, і дорожче», «Зробити продаж номерів по паспорту і питання вирішене зі всіма розводілами... Дзвонять розводять? записав на диктофон в поліцію і до побачення ! Лишив свій номер на картці, прийшла поліція додому і за гриву витягнула», «Якщо їм не платити, то і викрадати ніхто не буде. Дублікати не дорого коштують...», «Пропоную кожному з нас подзвонити за даним номером і сказати, що хочемо вернути номери... Якщо навіть йому набере 200 людей, буде цікаво», - пропонують люди.

«Почерк такий гарний» - «Певно мама помагала. Записки писала», - сміються містяни.

Нагадаємо, кредитні шахраї обдурюють українців за новою схемою

Як повідомляв портал Знай.ua, довірливі українці масово потрапляють на нову схему карткових шахраїв.

Також Знай.ua писав про 10 простих правил кібербезпеки