Дружину Львівського священика, яка більше місяця лікуватися від COVID-19, відключили від апарату ШВЛ – тепер вона дихає самостійно через кисневу маску.

Детальніше про це розповідає видання "Твоє місто", посилаючись на слова отця Петра Терлецького.

Відомо, що дружина Петра Терлецького Катерина 14 Листопада захворіла коронавірусом. Перший час жінка лікувалася вдома, проте з погіршенням самопочуття її довелося госпіталізувати в Львівський пологовий будинок №1, після чого вона була переведена в лікарню швидкої допомоги.

На момент захворювання 37-річна дружина перебувала на сьомому місяці вагітності. Через ураження 90% легенів їй довелося зробити кесарів розтин-дочка Дарина народилася з вагою в 1230 грам і була направлена в реанімацію.

Нещодавно стало відомо, що Катерина пішла на поправку і її вже відключили від апарату ШВЛ.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"повертаючись з відвідування в реанімації дорогого Ігоря Скочиляса, бачу пропущений дзвінок від лікаря Каті. Негайно віддзвонююся і чую тихе: "це я! Так, вже можу говорити". У Каті забрали трахеостому, відключили від ШВЛ-а, дихає в масці апарату Боброва, тримаючи хорошу сатурацію! Неймовірний світлий дар після пережитої кризи тотального запалення легенів. До одужання ще йти і боротися, але кращого подарунка на свято Миколая і не треба чекати", - поділився радісною новиною священик.

У той же час новонароджена Дарина все ще знаходиться в реанімаційному відділенні. Останній тест на коронавірус виявився позитивним, проте дівчинка вже змогла самостійно дихати.

Нагадаємо, що маленькій Маші потрібна допомога в боротьбі з рідкісною хворобою-укол за 67 мільйонів.

Як повідомляв портал Знай.иа, ікона Божої Матері заплакала живими сльозами, віруючі остовпіли.

Також Знай.иа писав потужну молитва до Діви Марії за здоров'я дітей.