Стан хворої коронавірусом дружини Львівського священика. Про це отець Петро Терлецький розповів в інтерв'ю для видання "Tvoemisto".

Повідомляється, що вже кілька днів дружина Львівського священика Петра Терлецького Катерина перебуває в лікарні з коронавірусом. При цьому жінка була вагітна і передчасно народила дівчинку.

Священик розповів, що в даний момент стан Катерини стабілізувався, хоч і залишається важким.

"Лікарі її класифікують як стабільно важку, але запальний процес під контролем. Рентген і біохімія крові показують зменшення вогнища запалення. Звичайно, всі показники завищені ще в 2-3 рази, але не в 10-15, як було до цього часу" - розповів Петро Терлецький.

Він зізнався, що не може бачитися з дружиною, проте постійно спілкується з нею за допомогою месенджера. Крім того Петро Терлецький розповів, що у його новонародженої дочки також зафіксували коронавірус.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"У донечки також підтверджений коронавірус, отже, вона заразилася внутрішньоутробно. Її не бачив з моменту хрещення, але лікарі мені постійно телефонують, розповідають про неї, надсилають фото Даші. Кажуть, що у них все під контролем" - додав Петро Терлецький.

Сім'я Петра Терлецького, фото: Facebook
Сім'я Петра Терлецького, фото: Facebook
Сім'я Петра Терлецького, фото: Facebook

Нагадаємо, що Комаровський відповів на головні питання про covid - 19 в Україні

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Кабміні пояснили, хто може отримати 8 тисяч гривень від держави

Також, "Знай.uа" писав, що в Україні за добу 8 416 нових хворих коронавірусом, 233 померло