Дружину священика Українського Католітичного університету Петра Терлицького спалює коронавірус.

Про це священнослужитель Петро Терелецький розповівна своїй сторінці у Фейсбуці.

Повідомляється, що дружина батька Петра Терлецького 37-річна Катерина в даний момент знаходиться в лікарні з коронавірусом. Вона нещодавно пережила пологи і її легені вражені на 90%. Тому священик просить усіх небайдужих людей помолитися за його дружину.

Зараз жінці повністю змінили лікування, адже для дитини небезпеки вже немає. Тому їй необхідні дорогі медикаменти.

Також священик розповів, що його дочка Дарина почувається добре і знаходиться у відділенні для новонароджених. Однак Катерина і далі підключена до апарату ШВЛ і крім пневмонії у неї виникли тромби в легеневих артеріях.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"За Даринкою доглядають у центрі для новонароджених на вул. Чернігівській. Катя залишається в реанімації під інвазивним ШВЛ-ом, який качає кисень в легені. Рівень кисню в крові хороший. Огляд КТ легенів вражає кількістю уражень, незважаючи на те ще й ці небезпечні тромби в легеневих артеріях. Вражають ціни на медикаменти. Вимушено прошу про фінансову підтримку"– - написав отець Петро.

В даний момент на медикаменти для жінки необхідно зібрати суму в 18 846 гривень і Петро Терлецький не має такої можливості. Тому він звернувся до всіх небайдужих людей за допомогою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Маленький киянин помер у реанімації від ковіда: "лікували ангіну по телефону"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Львові врятували пенсіонера з ураженими вірусом легенями, лікарі боролися як леви

Також «Знай.иа " писав, що Чернівецькі лікарі заговорили про тиск чиновників через ковида, сил немає терпіти: "ми з квітня кричали"