У Львові стався казус, який насмішив городян. Під час робочої поїздки мера Львова Андрія Садового на вулицю Миколайчука на зустріч з мером прийшли гуси. Фото опублікували в соцмережах присутні на заході львів'яни.

Христина Процак начальник управління комунікації у Львівській міській раді відобразила птахів, які прийшли цілою зграєю на місце зустрічі мера з городянами на вулиці Миколайчука. Вони уважно дивилися, що відбувається.

Жінка підписала фото однією короткою фразою: "Львівська ОТГ...". Після цього вона уточнила, що це вулиця Миколайчука.

У коментарях користувачі відзначили, що там іноді пасуться коні. Деякі відзначили, що пора гусей пасти. Знайшлися і ті, хто не зрозумів жарти.

Львівська ОТГ 😁 . . . насправді - вул Миколайчука

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще
Geplaatst door Khrystyna Protsak op Dinsdag 8 september 2020

Нагадавши, Знай писав, що у Львові знову почалися проблеми з вивезенням сміття. Люди змушені розкидати сміття на вулицях, так як садовий знову забув про комунальну проблему міста і його підлеглі не вивозять відходи з баків. У соціальних мережах люди пишуть, що мер не може впоратися з цією проблемою, а сміття вивозять раз на тиждень в кращому випадку.

Також Знай повідомляв, що мер Львова Андрій Садовий вирішив втекти від гострих запитань журналістів. Він відмовився показувати результати останнього ПЛР-тесту на коронавірус. Садовий заявив, що не відповідатиме на запитання "каналу фейкових новин".

Нещодавно Знай передавав, що депутати Львівської міськради затвердили детальний план території, яким передбачається знесення будинку 19 століття на вулиці Поповича. На його місці планують побудувати нову п'ятиповерхівку і підземний паркінг. Рішення прийняли в понеділок, 7 вересня.