Питання проїзду школярів у дні навчання увесь час турбує львівських батьків. Коли, скільки і в якому транспорті треба платити, коментують перевізники.

У будні дні в години навчання з 7 ранку до 8 вечора учні можуть безкоштовно користуватися громадським транспортом міста. Єдиною умовою безгрошового проїзду є наявність у дитини оригіналу учнівського посвідчення. Виключення становлять канікули та вихідні дні. Про це розповів керівник Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка. Безкоштовний проїзд діє виключно у міському транспорті, а на приміських маршрутах доведеться купувати квиток.

Звичайно, з доброї волі водій може не взяти грошей зі школяра.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Міські перевізники не отримують відшкодування за безквитковий проїзд учнів, але це питання зараз піднімається. У бюджет наступного року планують закласти кошти на перевезення дітей, адже кількість школярів, які користуються громадським транспортом, дуже велика.

Нагадаємо, що на подвір'їльвівської школи знайшли застарілий боєприпас

Як повідомляв портал Знай.ua, про російськомовний ліцей негативно відгукнулися в мережі

Також Знай.ua писав про те, що чеська компанія з'єднає Львівщину та Прагу нічним потягом