Як повідомлялося раніше, відома чеська компанія з пасажирських перевезень RegioJet планувала запустити до України новий залізничний рейс, який буде сполучати Львівщину і Прагу. Інформацію про запуск нового потягу з Чехії вже підтвердили і спланували маршрут, за яким туристи та заробітчани змужуть дістатися Львівщини всього за одну ніч.

Чеська компанія залізничних і автобусних перевезень RegioJet запустить новий потяг з червня 2020 року. Рейс буде здійснюватися за маршрутом "Прага - Мостиська 2". ВІд кінцевої зупинки львів'яни зможуть дістатися до Львова міцвевими автобусами, вартість яких не вдарить по гаманцях містян. Потяг не зможе курсувати до самого Львова, адже рельси, якими рухатиметься потяг, мають бути євростандарту. Далі Мостинської 2 йдуть звичайні вітчизняні залізничні колії.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Виїхавши з Праги, нічний потяг матиме ще декілька зупинок у Чехії: Пардубиц, Забржег, Оломоуц, Острава, та у Польщі: Краків і Жешув.

Нагадаємо, що на Львівщину курсуватиме нічний потяг з Праги

Як повідомляв портал Знай.ua, станція "Позняки" була закрита на вхід і вихід

Також Знай.ua писав про те, що з вересня розпочинає роботу автобусний маршрут “Харків-Рига”