У одній із львівських шкіл проводили термінову евакуацію школярів через знайдений на подвір'ї артилерійський снаряд.

У місті Львів на вулиці Хвильвого на подвір'ї школи проводилися роботи із укладки нової бруківки. Під час виконання зазначених робіт будівельники виявили небезпечний старовинний артилерійський боєприпас за 20 метрів від будівлі школи.

"У Львові на вулиці Хвильового, 16 при укладанні бруківки на території ЗОШ №54, на відстані 20 м від будівлі школи виявлено артилерійський снаряд часів Другої світової війни",- повідомляють про новину в ГУ ДСНС України у Львівській області.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Ділянку огородили, повідомили про знахідку в правоохоронні органи та подали термінову заявку на знищення боєприпасу піротехніками.

Із ЗОШ №54 були евакуйовані 240 учнів та 25 дорослих. О 19:00 піротехніки ДСНС вилучили 75-мм артилерійський снаряд часів Другої світової війни та знищили в установленому порядку.

Нагадаємо, що на військовому полігоні поблизу Клугино-Башкирівка, що в Харківській області, і на далі триває масштабна пожежа.

Як повідомляв портал Знай.ua, львівські служби ліквідували 4 застарілі боєприпаси

Також Знай.ua писав про те, що співробітникам служби порятунку, поліції і Нацгвардії минулого тижня довелося неабияк потрудитися