Користувач мережі Фейсбук Маркіян Подолинний розмістив у групі "Наша Брюховичі" відео, яке демонструє зухвалого водія автобуса. Водій, що перевозив автобусом дітей, мало не потрапив під поїзд на залізничному переїзді.

На переїзді були присутні автівки, які зупинились на червоне світло та чекали проїзду поїзда. Автобус сигналив водіям, а потім став об'їзжджати автомобілі. В цей час до переїзду наближався поїзд. Нетерплячий водій автобуса, переповненого дітьми, рухомого складу не помітив і продовжував рух на червоне світло, аж поки інші водії сигналами автівок не привернули увагу горе-кермача автобуса, і той, нарешті, зупинився.

"Шкільний автобус ледь не потрапив у трагедію на переїзді. Весь набитий дітьми, сигналив безперестанку машині, яка зупинилася на червоне світло Після цього почав обганяти не побачивши ПОЇЗД, тільки після сигналів автомобілістів в останній момент зупинився. Після проїзду поїзда продовжив рух на червоне. Держ. реєстр. номер ТЗ ВС0894НВ",- пише Маркіян Подолинний.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Наразі поліція встановлює особу водія для притягнення його до відповідальності.

Нагадаємо, що сьогодні вночі у Харкові сталась серйозна ДТП

Як повідомляв портал Знай.ua, внаслідок аварії на автодорозі біля Марківців, що в Тисменицькому районі, чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер в кареті швидкої допомоги.

Також Знай.ua писав про те, що в Одесі на Молдаванці в результаті аварії авто викинуло на узбіччя, після чого воно на повній швидкості влетіло в стіну будинку