На Львівщині 11-річний хлопчик загинув у ДТП, перебуваючи за кермом автомобіля.

Про це повідомили у пресслужбі поліції у Львівській області.

Трагедія сталася 1 липня близько півночі в селі Рясне-Руське. За попередніми даними, хлопчик не впорався з керуванням і з'їхав з траси в кювет.

"11-річний житель Львова не впорався з керуванням автомобілем БМВ, в результаті чого автомобіль з'їхав з проїжджої частини в кювет. Від отриманих травм хлопчик помер на місці події", - повідомили в поліції.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Як встановили поліцейські, на момент аварії в автомобілі перебували нетверезі батько загиблого хлопчика і 23-річний власник автомобіля.

Згідно з повідомленням, саме батько дозволив хлопчикові сісти за кермо.

За вказаним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Досудове розслідування триває, правоохоронні органи встановлюють всі обставини трагедії.

Нагадаємо, раніше Не добіг 200 метрів і помер на місці: на Львівському напівмарафоні пішов з життя 23-річний українець

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Львівщині водій ВАЗ помер за кермом: протаранив огорожу та злетів у кювет

Також «Знай.иа " писав, що У Львові провели в останню путь школяра, який загинув під час екскурсії на водоспад: "дітям довелося викликати" швидку"