У Львові сталася НП, там легковий автомобіль зіткнувся з вантажівкою та перекинувся на дах.
Про це повідомив очільник "Варта -1" Ігор Зінкевич.
Так, стало відомо, що у понеділок 17 травня близько o 11:10 сталася дорожньо-транспортна пригода на вулиці Зеленій. На місце пригоди оперативно викликали наряд правоохоронців та бригаду швидкої допомоги.

Фото: "Варта -1"
Фото: "Варта -1"

Наразі всі причини та обставини аварії уточнюються. Через ДТП можливі тимчасові ускладнення в русі транспорту. Відомо, що момент зіткнення легковика та вантажного автомобіля потрапив на камеру відеозапису. Як видно на відео, відбулося зіткнення легковика з вантажівкою. Внаслідок удару легковик перекинувся на дах і декілька метрів пролетів по проїжджій частині.
Наразі інформації про потерпілих у результаті цієї пригоди немає. Правоохоронці встановлюють всі причини та обставини ДТП.

Нагадаємо, що посеред травня частина України засипало снігом, а температура впала нижче нуля.

Як повідомляв портал Знай.uа, нещадний смерч опустився на голови франківчан: "знімай швидше!".

Також Знай.uа писав, що лютий ураган атакував велике місто, вітер розгортає літаки і рве дерева. У районі лиха опинилося близько 3 тисяч осіб, вони були екстрено евакуйовані.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще