У Львові аварія, в яку потрапили два автомобіля, Skoda та Audi, відправила на лікарняне ліжко водія одного з авто. Про це повідомили у громадській організації «Варта1».

Як зазначається, машина Skoda рухалася вулицею Кульпарківською в напрямку дорожнього кільця на Володимира Великого, а в цей час за нею прямував автомобіль марки Audi.

Діставшись до перехрестя вулиць Володимира Великого та Симоненка, перший автомобіль спробував повернути на вулицю Симоненка, не зважаючи на заборону такого маневру. Для цього він різко зменшив швидкість.

Внаслідок порушення правил дорожнього руху в автомобіль Skoda врізалося авто, яке їхало одразу за ним. Автомобіль, водій якого порушив правила, налетів на вуличну огорожу та перекинувся на дах.

На місце події прибула швидка допомога, яка госпіталізувала постраждалого водія Skoda.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: «Варта1»
Фото: «Варта1»

Фото: «Варта1»
Фото: «Варта1»

Фото: «Варта1»
Фото: «Варта1»

Фото: «Варта1»
Фото: «Варта1»

Фото: «Варта1»
Фото: «Варта1»

Фото: «Варта1»
Фото: «Варта1»
Фото: «Варта1»

Чоловік, який перебував за кермом другого авто, спочатку втік з місця події, але потім повернувся – приблизно через півгодини.

Нагадаємо, що під Радою розбилося авто нардепа, всередині був близький друг президента Зеленського

Як повідомляє портал Знай.uа під Києвом у страшному ДТП загинув відомий український боксер, відео з місця трагедії

Знай.uа писав, що повечеряв горілкою - п'яний киянин на Daewoo влетів у Mercedes, є постраждалі