Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що гарний настрій на Різдво та колядка підіймають імунітет. Саме тому мер запрошував до свого дому велику кількість колядників.
Про це Садовий заявив в інтерв’ю hromadske.
На різдвяні свята Андрій Садовий публікував у соціальних мережах світлини де була велика кількість колядників, які співали у мера вдома.

"Я, Катерина, діти, наша теща — ми перехворіли і маємо достатньо антитіл і не становимо загрози для гостей, які приходять", — пояснює Садовий.

До того ж Садовий відмітив, що колядники приходять однією групкою і контактують між собою вже довгий час, тому таким чином мінімізується ризик для здоров'я.

Андрій Садовий, скріншот з відео

"Ці речі треба враховувати, тому що прописати це постановою уряду дуже складно. Але є здоровий глузд, є Коляда, є Різдво і ця атмосфера, цей добрий настрій, я переконаний, він добре впливає на імунну систему, робить її набагато сильнішою — і COVID просто відштовхується і втікає", — з посмішкою наголосив Садовий.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто нагадати, що під час січневого локдауну робота святкових концертів і ярмарків (зокрема, торгівля їжею та напоями) заборонена. Проте у Львові ярмарку повністю не закрили. У міськраді кажуть, що обмежили її роботу, а їжу почали продавати лише навинос.

Як повідомляв портал "Знай" Садовий "відспівав" локдаун на Різдво: водили козу попри заборони. 7 січня, на його сторінці в соціальній мережі Instagram з'явився пост з українським вертепом.

Нагадаємо, що Садовий взяв у кредит Skoda і поплакався львів'янам перед виборами: "буду виплачувати рік".

Також, "Знай" писав, Садовий пустив львів'ян у шикарний особняк і розповів про виховання дітей. Незважаючи на те, що апартаменти Садового це трохи більше 600 квадратних метрів, все ж він живе досить скромно.