Мер Львова Андрій Садовий знову опублікував пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Міський голова став більш активним у соціальних мережах, і радує прихильників фотографіями чи не щодня.

Таким чином, повідомляється, що в четвер, 7 січня, на його сторінці в соціальній мережі Instagram з'явився пост з українським вертепом. Під час святкування Різдва вони вирішили зробити спільну фотографію.

Андрій Садовий під постом пише про те, що вертеп - одна з найулюбленіших різдвяних традицій. Кожна вистава відрізняється від попереднього, але, що найголовніше, добро завжди перемагає.

"Спасибі компаньйонки і компанія за відмінний настрій в нашому домі" - підсумував пост мер Львова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше Андрій Садовий показував передплатникам в соціальних мережах, як вони з сім'єю зустрічали Святвечір. Спочатку повечеряли вдома, а потім вирушили до бабусі, щоб колядувати.

Нагадаємо, що Садовий взяв у кредит Skoda і поплакався львів'янам перед виборами: "буду виплачувати рік"

Як повідомляв портал "Знай" , Марцінків заїкнувся про новорічний ярмарок у розпал пандемії

Також, "Знай" писав, Садовий пустив львів'ян у шикарний особняк і розповів про виховання дітей. Незважаючи на те, що апартаменти Садового це трохи більше 600 квадратних метрів, все ж він живе досить скромно. Тут у кожного з його п'ятьох дітей є власна кімната, а також з ними в будинку живе невелика собачка.