Чинний мер Львова Андрій Садовий розповів, що купив автомобіль “Шкода” у кредит і ще рік його виплачуватиме.

Читайте Знай в Google News!

Про це Садовий повідомив під час дебатів на UA:Львів.

Так, стало відомо, що під час дебатів міський голова Львова Андрій Садовий розповів, що купив автомобіль. Про це він заявив, відповідаючи на запитання журналістки Наталки Волосацької про те, яку найдорожчу покупку робили кандидати, Садовий заявив, що купив у кредит автомобіль “Шкода”.

Андрій Садовий, скріншот із відео
Андрій Садовий, скріншот із відео


“І ще рік будемо виплачувати цей кредит”, – сказав Садовий.

Нагадаємо, що напередодні у Львові відбулися дебати між двома кандидатами на посаду міського голови Львова – народним депутатом Олегом Синюткою та чинним мером Андрієм Садовим. Під час дебатів жоден з кандидатів не захотів говорити, скільки грошей витратив на передвиборчу компанію, а також були небагатослівними щодо джерел фінансування.

Варто зазначити, що 22 листопада у Львові пройде другий тур виборів на посаду міського голови. У ньому мешканці ОТГ обиратимуть між чинним мером Андрієм Садовим та колишнім головою Львівської ОДА Олегом Синюткою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, що харків'янам показали, хто потрапив під крило Кернеса

Як повідомляв портал "Знай.uа", Марцінків заїкнувся про новорічний ярмарок у розпал пандемії

Також, "Знай.uа" писав, що експерт пояснив, чому Краснов переможе Філатова