Мер Львова Андрій Садовий є одним з найвідоміших українських політиків. Він вже 15 років обіймає посаду міського голови Львова і вважається одним з найвпливовіших львів'ян.

Скріншот

Практично всі місцеві знають, де знаходитися будинок мера і спеціально приїжджають, щоб хоча б зовні подивитися на те, як живе Андрій Садовий. Біля воріт Садового мурал, а у дворі - ікона Божої матері, передає "ЖВЛ".

Скріншот

"Всі ідуть і показують: "О там мер живе". Це вже така як актраційна складова міста, всі дивляться, фотографуються. Деколи я виду та щось заговорю. Тобто максимальна публічність, життя в акваріумі, тебе бачать з ранку до вечора, і на роботі, що тут дома, як ти живеш", - говорить Садовий.

Скріншот

Попри те, що апартаменти Садового це трохи понад 600 квадратних метрів, все ж він живе досить скромно. Тут у кожного з його п'ятьох дітей є власна кімната, а також з ними в будинку живе невелика собачка. Хоч всі сини Садового мають різницю у віці, все ж їх поєднує одне захоплення - конструктор Лего, у них його ціла кімната.
А от у старших Садових свої захоплення. Дружина мера Катерина мистецтвознавиця, тож вони з чоловіком захоплюється всім українським. Тому й у домі Садових все вітчизняного виробника.
Садові зізнаються, що вчать своїх дітей поважати інших незалежно від їхніх поглядів та не потурають кожній їхній забаганці. Молодші можуть доношувати речі старших.
Садовий розповів, що зараз практично нічого не заробляє. Після того як він захопився політикою весь свій бізнес віддав дружині, тому вона забезпечує дітей і сім'ю. А свою мерську зарплату він може витратити на заправку автомобіля або на каву.