Львівський артист і учасник гурту "Піккардійська Терція" Володимир Якимець повідомив про смерть своєї дружини Віри після тривалої хвороби.

Читайте Знай в Google News!

Про скорботну новину Володимир розповів на своїй сторінці в Facebook.

Як стало відомо, дружина лідера "Піккардійської Терції" Віра Якимець померла в суботу, 14 листопада, після тривалої хвороби. 3 роки тому у неї діагностували рак, проте всі ці роки вона з мужністю билася із захворюванням. Але нещодавно у неї сталося загострення, і лікарі не змогли її врятувати цього разу.

"Три роки хвороба, яка швидко ламала і набагато сильніших людей, не могла тебе побороти, тому що ти була сама любов ... Напевно на небі не вистачає таких ангелів, які захищають людей саме Любов'ю ... Прости мене за все і хочу, щоб саме ти зустріла мене, в мій визанченний час, на шляху до нашої вічності ... Люблю і буду любити завжди ..." - написав Володимир Якимець.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Віра Якимець / фото: Facebook
Віра Якимець / фото: Facebook

Прощання з вірою пройде в понеділок, 16 листопада, о 10:00 в траурному залі каплиці на Пекарській у Львові. Поховають дружину Володимира Якимця у рідному селі на Львівщині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові коронавірус обірвав життя відомого медика.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Львівщині від ускладнень від коронавірусу померла викладач Самбірського технікуму.

Також Знай.иа писав, що у Києві після операції в приватній клініці "Борис" померла молода львів'янка. Родичі дівчини відзначають, що вона померла в результаті лікарської помилки.