У Львові вокальна формація "Піккардійська Терція" відсвяткує свій 28-й День народження, виконавши улюблені хіти слухачів на новій міській сцені. Про це розповідає видання "Укрінформ".

Читайте Знай в Google News!

У неділю, 18 жовтня, "Піккардійська Терція" справить свій 28-й День народження, зігравши сольний концерт у новій Львівській локації Ennio Event Square (вул.Джерельна, 22). Традиційно "піккардійці" відзначають День народження 24 вересня – в день, коли в 1992 році відбувся перший публічний виступ колективу.

"Давно ми вже не бачилися зі львів'янами на живих концертах, тому з нагоди власного дня народження заспіваємо як свої найкращі пісні, так і твори, які рідко виконуємо на сольних виступах. Обов'язково прозвучать" Сядеш у поїзд"," Пустельник"," Берег ріки"," Старенький трамвай " ... Словом, заспіваємо все те, що люди люблять і чого від нас чекають, по чому вже встигли за час карантину скучити. Нарешті, разом заспіваємо, обміняємося гарним настроєм і привітаннями-побажаннями!"- коментує художній керівник "Піккардійської Терції" Володимир Якимець.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

На час карантину "Терції", як і іншим українським виконавцям, довелося тимчасово перенести свої концерти та закордонні гастролі. Однак цей період подвиг колектив на нові експерименти-в червні артисти влаштували сольний автоконцерт на даху. Виконавці не просто зібрали аншлаг слухачів на автомобілях, а й дали початок успішному продовженню нового розважального формату.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що аматорський колектив парафіяльного хору» Глорія " при Українській греко-Католицькій церкві Святого апостола Петра відзначив 25-річчя з дня створення.

Як повідомляв портал Знай.иа, легендарна група "Піккардійська Терція" святкує ювілей.

Також Знай.иа писав, що Піккардійська Терція вшанувала пам'ять українського Кобзаря.