Львівський стадіон можуть адаптувати для прийняття хворих з коронавірусом. Таке рішення буде прийнято, якщо місця в клініках закінчаться.

Якщо всі ліжка в лікарнях Львова та області будуть заповнені, то мобільний госпіталь буде розгорнуто на львівському стадіоні «Арена Львів». Також такі госпіталі можуть з'явитися і на інших спортивних стадіонах області. Про це на брифінгу повідомив директор Департаменту охорони здоров'я Львівської обладміністрації Орест Чемерис.

Чиновник зазначив, що доручення про розгортання польових госпіталів на спортивних стадіонах дали для всіх регіонів України. Тому у Львівській міськраді розглядають можливість розміщення хворих саме на цьому футбольному стадіоні. Чемерис зазначив, що на сьогоднішній день завантаженість ліжок становить 64,7%.

Також Чемерис заявив, що до роботи з хворими залучатимуться студенти-медики та інтерни. Таке рішення буде прийнято, якщо ситуація у Львівській області погіршиться.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що українці запропонували Володимиру Зеленському пройти лікування від коронавірусу в одній з рядових українських лікарень. Люди вважають, що тільки так він побачить, що відбувається, що діється в рядових лікарнях, в яких умовах лікуються люди. Також Зеленського звинуватили у валянні дурня протягом 7 місяців і послали повертатися в 95 квартал.

Також Знай повідомляв, що мер львова Андрій Садовий попросив городян і жителів області утриматися від планових операцій через складну епідеміологічну ситуацію в місті та регіоні.

Нещодавно Знай передавав, що поширення коронавірусної інфекції на планеті вдасться зупинити або зменшити до мінімальних значень тільки до березня 2021 року, повідомили у ВООЗ.