Мера Дублян звинуватили у проведенні незаконної сесії, через те, що він проводив засідання без кворуму, а частину депутатів просто не впустили.

Про це повідомляє інформацій портал ZAXID.NET

Так, стало відомо, що міський голова Дублян Василь Попович розпочав увечері понеділка, 12 жовтня, чергову сесію міської ради за присутності менше половини депутатів. Таким чином сесія почалась без кворуму.

За словами місцевої депутатки Світлани Королькової, мер Дублян скликав сесію о 18:00. Усього на засідання зареєструвалось 13 депутатів, а для кворуму необхідно 14.

Частину депутатів не впускають у будівлю міської ради Дублян


«У міській раді зараз голова плює на Конституцію України. У нас всього 26 депутатів, один помер, але він ще все одно рахується, оскільки ми не приймали рішення про зменшення чисельності депутатів міської ради. А зараз на сесії є 13 депутатів при кворумі 14. Приміщення міської ради закрите повністю, тут є наряд поліції, який унеможливлює доступ людей до міської ради», – розповідає Світлана Королькова.

За словами депутатки, вона також не може потрапити на засідання сесії, як і двоє її колег з «Народного контролю», що прийшли через годину після початку сесії.

«Інших депутатів пускали по дзвінку, то є більшість міського голови. Ми зараз стоїмо на вулиці», – каже депутатка.

Зазначимо, що у порядку денному сесії Дублянської міської ради 12 жовтня більше 30 питань. Усі вони стосуються виділення земельних ділянок або ж видачі дозволів на проектування ділянок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірусу може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.