У Львові голова райадміністрації відкрито агітує за Садового.

Відповідне відео оприлюднили “Варіанти Львів”.

Так, стало відомо, що голова Галицької районної адміністрації міста Львова Андрій Зозуля агітує за “Самопоміч”.

Зазначимо, що про це також повідомив депутат Львівської міської ради Сергій Івах. Він зазначив, що партія чинного мера Андрія Садового “Самопоміч” використовує адміністративний ресурс на місцевих виборах у Львові.

Садовий застосовує адмінресурс на виборах у Львові


“Учора мав нагоду бути присутнім на агітаційному заході кандидата від «Самопомочі» у Львівську міську раду, який проводили на площі Святого Теодора. Я насправді підтримую ініціативу, коли депутати і кандидати в депутати йдуть до людей. АЛЕ… Зустріч відбувалась о 18:00 год. І я дійшов до висновку, що у виборчій кампанії провладною партією застосовано адмінресурс, адже на зустрічі в позаробочий час були присутні: голова Галицької адміністрації Андрій Зозуля, його заступник Роман Гавчак, керівник управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко-Швець”, – повідомив Івах.

‼️До уваги всіх депутатів та кандидатів в депутати від усіх політичних сил‼️ Вчора я мав нагоду бути присутнім на...

Geplaatst door Сергій Івах op Dinsdag 6 oktober 2020

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірусу може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.