Громадський активіст Іван Спринський підловив чинного мера Львова, який знову балотується на цю посаду, Андрія Садового на неправді.

Відповідне відео Спринський опублікував на YouTube.

Так, львівський активіст перед місцевими виборами підловив чинного мера міста на неправді. Це, зокрема, стосувалося ремонту дороги, міських маршруток та будівництва сміттєпереробного заводу у Львові.

Андрій Садовий, скріншот з відео
Андрій Садовий, скріншот з відео


До того ж автист нагадав, про заяву Андрія Садового, про те, що він не балотуватиметься на мера Львова вчетверте. Нагадаємо, що на запитання телеведучої “Чи будете ви претендувати на крісло мера?” Садовий відповів:

“Ні, закінчується моя каденція, це вже 3-я, я би дуже хотів, аби після мене приходили молодші, мудріші, талановитіші, успішніші – і я буду максимально їх підтримувати”.

“Разом зупинимо мафію Львівської влади”, – так підписав своє відео активіст.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірусу може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.