Львів'яни вимагають аби чиновник мера Садового вибачився за "кіз" перед журналістами.

Про це 6 жовтня йшлось в ефірі програми “Народного Толк-Шоу”.

У розпал місцевих виборів кандидат у депутати Львівської міськради від "Самопомочі" позаштатний радник міського голови Львова Андрія Садового Олег Шмідт охрестив українських журналісток "козами".

Скріншот


Команда та гості “Народного Толк-Шоу” стали на захист журналістів телеканалу НТА, яких чиновник та депутат Львівської міської ради від “Самопомочі” обізвав у соцмережах.

Наталія Шелестак, громадська активістка


“Це дуже обурює, тому що власне чиновник дозволяє собі в сторону журналістів, жінок такі речі, які в нормальному місті при нормальному керівництві викликали б не просто обурення, а й наслідки. Сьогодні велика кількість людей зверталася в соцмережах до пана Олега та питала чи не бажає він вибачитися, чи не бажає він пояснити свою позицію. Можливо це були емоції, чи ми не так це зрозуміли.

Семе дивне, що не відбулося реакції людини, яка ніби мала відреагувати - це керівник міста. Це людина в якої Шмідт працює радником. Я вважаю, що реакція повинна бути однозначною та зрозумілою, не можна опускати такі ганебні речі без наслідків.” – сказала Наталія Шелестак, громадська активістка, керівник ГО “ВАРТА 700”.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Команда та гості "Народного Толк-Шоу" стали на захист журналістів телеканалу НТА!

Команда та гості "Народного Толк-Шоу" стали на захист журналістів телеканалу НТА! Чиновник та депутат Львівської міської ради від "Самопомочі" обізвав журналістів у соцмережах! "Суспільство має відреагувати! Олег Шмід має вибачитися!" - Наталія Шелестак, громадська активістка, керівник ГО "ВАРТА 700" Народне Толк-Шоу! - дивіться повний випуск тут 👇 https://youtu.be/2xDJw9q1sGw

Geplaatst door Народне Толк-Шоу op Dinsdag 6 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірусу може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.