Цьогоріч у Львові на роботи зі збереження та очищення міських водойм витратять кілька мільйонів гривень.

Про це повідомляє інформаційний ресурс DailyLviv.

Так, стало відомо, що у межах Львова нараховується 71 водний об'єкт, 43 з яких обслуговує місто. Так, у 2020 році роботи із покращення благоустрою та технічного стану водойм тривають на 6 об'єктах. Вартість робіт на цих водоймах становить 4 млн 90 тис. грн.

Шацькі Озера, фото з вільних джерел
Шацькі Озера, фото з вільних джерел


«Ми маємо намір повністю очистити озера, щоб вони були красивими, і щоб було де відпочивати. До цього повинні долучатись і мешканці міста. Адже там, де громадяни проявляють власну ініціативу, там більше порядку», — наголошує міський голова Львова Андрій Садовий.

Цьогоріч з міського Фонду охорони навколишнього природного середовища передбачається 1 млн 90 тис. грн на покращення благоустрою та технічного стану міських водойм, зокрема:

190 тис. грн — на «Очищення водойми, розташованої на вул. Митрополита Лепківського — вул. Заклинських у м. Львові»;

130 тис. грн — на «Виготовлення проектно-кошторисної документації з покращання технічного стану водойми, розташованої на вул.І.Величковського».

70 тис. грн — на «Проведення гідрологічних досліджень та виготовлення проектно-кошторисної документації з покращання технічного стану водойми, розташованої на вул. Сотника В. Панаса».

100 тис. грн — на «Проведення гідрогеологічних досліджень водойми та території, прилеглої до вул. Замарстинівської, 270 «

600 тис. грн — на «Заходи щодо відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного та санітарного стану річок (обстеження та очищення витоку русла річки Зубра від незаконних каналізаційних під'єднань).

Разом з тим, з Громадського бюджету міста Львова виділено 3 млн грн — на «Покращання благоустрою, технічного стану та обслуговування водойми на вул. П. Панча, 8−10 у м. Львові». Відтак, загальна вартість виконання цьогорічних робіт становить 4 млн 90 тис. грн.

Також 2021 році планується покращити благоустрій та технічний стан водойм, розташованих:

— у парку «Піскові озера» (завершення робіт);

— у парку «Озеро Левандівське»;

— на вул. Панча;

— на вул. Сотника Панаса;

— на вул. Величковського;

— на вул. Замарстинівській, 270.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Мер Трускавця Кульчинський відхрестився від мови слідом за Садовим, поки львів'яни захищають солов'їну

Як повідомляє портал «Знай.uа» Садовий з партією відсиджувався вдома, поки львів'яни стояли за захист солов'їної: "Це точно свої?"

Також «Знай.uа» писав, що Митрополит Епіфаній терміново примчав до Львова і змусив Садового молитися