Нещодавно у Польщі, у селі Новоселець, в гміні Нисько Ніжанського повіту Підкарпатського воєводства, один з місцевих мешканців знайшов тіло молодого чоловіка.

Моторошну знахідку було виявлено у четвер, 23 квітня, о 18.30 годині в лісі неподалік забудов, розташованих за декілька сотень метрів від дороги. Швидше за все, це тіло 22-річного Ігоря Скрипника з України, який зник наприкінці грудня минулого року за загадкових обставин. Незважаючи на велику пошукову діяльність, його так і не знайшли.

За попереднім оглядом та висновоком експертів все вказує на те, що тіло може належати молодому українцю, якого вважали викраденим 29 грудня. Через те, що тіло хлопця пролежало в лісопосадці чимало часу, потрібне ретельне проведення генетичної експертизи.

Спеціалісти вже провели розтин, аби встановити причину смерті та остаточно підтвердити особу загиблого. Наразі результати не оголошують, адже тривають додаткові дослідження взятого біологічного матеріалу.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Проте Окружна прокуратура в Ряшеві повідомляє, що “попередні висновки свідчать, що це могло бути тіло 22-річного громадянина України, який пропав безвісти у Жешуві в грудні минулого року.”

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Польщі судять горе-бізнесменку, яка кинула українця помирати на заробітках - відбулася легким переляком

Як повідомляє портал «Знай.uа» Європейська країна покликала тисячі українських заробітчан –"Не тільки полуниця"

Також «Знай.uа» писав, що Чартер з українськими сезонними працівниками вилетів до Австрії — заробітчанам карантин по коліно