Загиблий в аеропорту столиці Португалії, Лісабона, українець виявився мешканцем Львівщини. Про це розповіли у виданні Zaxid.net.

Зазначається, що 40-річний житель Новояворівська Ігор загинув через дії трьох інспекторів імміграційної служби Португалії. Чоловік поїхав до Європи працювати будівельником. Він прибув до Лісабона 10 березня через Стамбул, щоб підписати трудовий договір із бельгійською будівельною компанією.

Однак у аеропорту міграційна служба Португалії затримала українця, підозрюючи, що він має намір незаконно залишитися в країні. Його залишили на території аеропорту, плануючи повернути до України.

Проте вже 12 березня, через два дні після прибуття, тіло чоловіка в наручниках виявили в одному із приміщень медичного відділу аеропорту. Він був мертвий і лежав обличчям до підлоги.

За словами офіцерів імміграційної служби, причиною смерті українця став епілептичний чи серцевий напад. Однак медична експертиза довела, що чоловіка забили до смерті.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Інспекторів, яких підозрюють у вбивстві українця, вже затримали. У загиблого залишилися дружина та двоє неповнолітніх дітей. Для перевезення тіла чоловіка в Україну необхідно зібрати 3,5 тисячі євро та дочекатися кінця карантину.

Нагадаємо, раніше писали, що українського заробітчанина з епілепсією замучили за кордоном - тримали в наручниках, поки не....

Як повідомляв портал "Знай.ua", з Польщі та Чехії годують Україну — скільки грошей перерахували заробітчани додому.

Також "Знай.ua" писав, Як обдурюють українських заробітчан у Польщі: про основну схему з перших вуст.