З вівторка, 12 травня, у Львові планують розпочати поступово відновлювати діяльність літніх майданчиків. Мерія розробить окремі правила роботи для закладів. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий під час онлайн-зустрічі з рестораторами міста. Також львівська мерія звернулася до уряду, щоб отримати дозвіл відкрити частину магазинів, установ та перукарні.

Але не усі львів'яни підтримують цю ідею, навіть критикують Садового про відкриття літніх майданчиків ресторанів.

Як зазначив у своєму коментарі щодо намірів мера Львова відкрити літні майданчики ресторанів Олег Фешовець, міський голова Львова Андрій Садовий “сховавшись на самоізоляцію”, вирішив “поступитися лобізму “рестораторів”.

Вулиці Львова
Вулиці Львова

Про це Олег Фешовець написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

“Мер Львова, що не так давно (мріючи про відтермінування виборів?) долучився до розкручування істерії довкола ГРЗ, тепер, сховавшись у “самоізоляцію”, руками своїх цапів-відбувайлів, вирішив поступитися лоббізму “рестораторів” і дозволити роботу ресторанів на вулицях міста, але, звісно, “із збереженням соціальної дистанції”. Та як відвідувачі цих “соціально дистанційованих ресторацій” їстимуть і питимуть при поголовному обов’язку носити маски у публічних місцях? Їм офіціанти, у костюмах хім-біо-захисту, заливатимуть через півтораметрові шланги із дезінфекаційних баків? Цікаво уявити цей постапокаліптичний сюрреалізм”, –написав Олег Фешовець.

скріншот зі сторінки у Facebook
скріншот зі сторінки у Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Садовий надумав "в’їхати" у кабінет мера на швидкій, нову аферу викрили в зародку

Як повідомляє портал «Знай.uа» Садового "нокаутували" двісті львівських чиновників - зважилися, поки мер зачинився на карантин

Також «Знай.uа» писав, що Садовий терміново начепив маску і зачинився вдома - що сталося з мером Львова