Мер Львова Андрій Садовий за порадою лікарів самоізолювався на кілька днів через підвищену температуру.

Про це повідомляє інформаційний портал "zaxid.net"

Так, стало відомо, що міський голова Львова Андрій Садовий кілька днів працюватиме з дому через підвищену температуру. Наразі Садовий почуває себе добре, проте за рекомендацією лікарів, він самоізолювався.

Зазначимо, що у суботу в Садового була підвищена температура, тож йому зробили експрес-тест та ПЛР-аналіз на Covid-19. Їхні результати – негативні.

Андрій Садовий, скріншот з відео
Андрій Садовий, скріншот з відео


"Лікарі порадили хоча б кілька днів попрацювати з дому. Загалом все добре. Я особисто пройшов всю процедуру, побачив, як це працює. Якщо є якісь підозри, усім раджу: краще звернутись до сімейного лікаря, а не чекати, що якось мине", – зазначив Андрій Садовий.

Варто відзначити, що станом на 28 квітня у Львові та в області підтверджено 371 випадок інфікування коронавірусом, з них 13 — летальні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "держава в смартфоні" буде стежити за самоізоляцією українців.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, заробітчанин покінчив з собою на обсервації.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського українців змусять встановити додаток для самоізоляції.