Андрій Садовий, мер Львова, використовує ситуацію, що склалася довкола поширення коронавірусу в місті, на свою користь. У цьому переконаний депутат Львівської міської ради Петро Адамик. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами депутата, мер «чомусь вирішив, що саме медична тема знову зробить його міським головою на виборах восени». Він також назвав «черговою оборудкою» закупівлю десятка карет швидкої допомоги для міста. При цьому Садовий звинувачує депутатів, які його не підтримують, у саботажі з політичних мотивів.

“За його (Садового) задумом все виглядатиме красиво – передача швидких, перерізання стрічок під телекамери. Міський голова вміє влаштовувати такі церемонії”, - пише депутат, однак звертає увагу на той факт, що Львівська обласна станція швидкої допомоги вже має на балансі понад 200 автомобілів, 150 із яких – на ходу.

Скрін, Петро Адамик у Facebook

«По Львову виїжджає до 25 з них. Середня зарплата лікаря – менше 10 тисяч гривень. Медичного персоналу – 8 тисяч гривень. Водіїв – на тисячу менше», - додає Адамик, припускаючи, що доцільніше було б пустити кошти з міського бюджету не на купівлю нових авто, а на підвищення зарплати працівникам швидкої допомоги.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

«Може краще на ці гроші відремонтувати ту техніку, яка уже є? Але тут стрічки не вдасться перерізати. Не та картинка. Не той ефект», - наголошує депутат.

Нагадаємо, "держава в смартфоні" буде стежити за самоізоляцією українців.

Як повідомляв Знай. ua, заробітчанин покінчив з собою на обсервації.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського українців змусять встановити додаток для самоізоляції.