У Львові, попри заклик мера міста Андрія Садового, поки що не звільнятимуть чиновників мерії. «Проти» цього рішення проголосували майже всі депутати, за винятком п’ятьох осіб. Про це повідомляє видання «То є Львів».

Зазначається, що на черговій сесії міської ради депутати відхилили постанову, відповідно до якої пропонувалося оптимізувати чисельність працівників мерії, щоб зменшити ситрати міста на їхнє утримання.

Раніше Садовий заявляв, що рішення про звільнення майже двох сотень працівників мерії продиктоване реаліями карантину, внаслідок якого місто втратило значну частину грошей, які мали б поповнити міський бюджет. З цієї ж причини низку сервісів мрії перевели до онлайн-режиму. Крім того, медики, які ведуть боротьбу із коронавірусом, мають отримати доплату до зарплатні.

Відповідно, після відхилення пропозиції про звільнення у мерії, як і раніше, залишиться 1809 працівників.

Нагадаємо, "держава в смартфоні" буде стежити за самоізоляцією українців.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, заробітчанин покінчив з собою на обсервації.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського українців змусять встановити додаток для самоізоляції.