Україна вже тривалий час перебуває на карантині через пандемію коронавірусу. Через це у Львові закрили практично всі заклади, крім заправок, аптек і продуктових магазинів.

Через карантин на вулицях Львова стало значно менше людей. В історичній частині міста, де зазвичай не проштовхнутися через величезний потік туристів і городян, зараз все менше і менше людей.

Фото УНІАН


УНІАН оприлюднив фотографії Львова на карантині. На фото видно, що навіть у центрі міста людей не багато, і гуляють вони дуже маленьким групами.

Фото УНІАН


Зазначимо, що під час карантину варто якомога більше часу проводити вдома, і не залишати його без особливої на те потреби. Також в цей період слід використовувати на вулиці медичні маски і гумові рукавички, щоб уникнути потрапляння вірусу на слизові оболонки.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, українські банки змінять графік роботи на Великдень і травневі свята.

Як повідомляв Знай. ua, медики пояснили, чому не можна "лікуватися" спиртним на карантині.

Також Знай. ua писав, що священики з Лаври пішли на карантин, але вимагають переводити гроші, намісник записав настанови.