На Львівщині поки що не оголошуватимуть надзвичайний стан.

Про це під час брифінгу повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Він наголосив, що у області на даний момент немає ні єдиного офіційного підтвердження про жоден випадок зафіксованого коронавірусу у пацієнтів.

Максим Козицький, скріншот із відео
Максим Козицький, скріншот із відео

Козицький сказав, що станом на сьогоднішній день, у області є 24 пацієнти у обласній інфекційній лікарні із підозрою на коронавірус. Перші результаті тестів очікують вже сьогодні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

лабораторія, скріншот з відео
лабораторія, скріншот з відео

Нагадаємо,Надзвичайний стан – це особливий правовий режим, який вводять для усунення надзвичайних ситуацій, які створені або природним шляхом, або людьми та можуть призвести до втрат матеріальних ресурсів та серед населення.

Надзвичайний стан вводиться тоді, коли є загроза країні, правопорядку та життю громадян. Це може бути, наприклад, стихійне лихо, техногенна катастрофа, терористична атака, іноземна окупація, спроба захопити державну владу чи змінити конституційний лад України насильним шляхом.

У переліку таких ситуацій також є й оголошення світової пандемії: тобто, теоретично надзвичайний стан стає можливим. Та чи буде він- покаже час.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львівщину атакував коронавірус? Медики посадили "на голку" 16 українців, чекаємо на аналізи

Як повідомляє портал «Знай.uа» Карантин у Львові перетворився на фарс - транспорт переповнений, а вулиці показово миють

Також «Знай.uа " писав, що У Львові "заморожені" всі маршрутки, з міста не вибратися - що робити в умовах транспортного карантину