З 18 березня, на Львівщині припиняється перевезення пасажирів приміськими та міжміськими маршрутками. Розпорядження почне діяти з 12:00. Медичним закладам та підприємствам, які продовжують роботу у час карантину, радять укладати спеціальні угоди з перевізниками про перевезення працівників на роботу та з роботи.

17 березня Львівська ОДА на основі постанови Кабміну скерувала перевізникам лист «щодо тимчасового припинення перевезення пасажирів автомобільним транспортом приміського та міжміського (внутрішньообласного) сполучення». Відповідно до цього листа, з 12 години дня, з 18 березня до 3 квітня 2020 року перевізників зобов’язані припинити обслуговування приміських та міжміських автобусних маршрутів.

Начальник управління транспорту та зв’язку Львівської ОДА Тарас Оприск розповів, що медзакладам та підприємствам, які продовжують роботу у час карантину, пропонують укласти окремі угоди з перевізниками про довезення працівників на роботу та з роботи.

Зі слів Тараса Оприска, такі угоди рекомендують укласти медичним закладам, Укрпошті, також продуктовим мережам, ДСНС, поліції. Щодо того, хто буде платити за такі послуги, Тарас Оприск сказав, що це буде так, «як кожен домовиться».

Посадовець не виключає транспортного колапсу на Львівщині вже 18 березня, оскільки ще зранку містяни зможуть доїхати на роботу громадським транспортом, а назад вже ні.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про припинення курсування приміських та міжміських маршруток з 18 березня повідомив директор ТОВ «Львівське АТП-14631» Андрій Дума.

Громадський транспорт Львова
Громадський транспорт Львова

«З 18 березня 2020 року всі нерегулярні та регулярні перевезення пасажирів у приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному сполучені буде припинено до 3 квітня. Ми мусимо піти на такий крок, адже загроза поширення коронавірусу величезна, а наслідки від нього страшні», – прокоментував Дума.

Нагадаємо, 16 березня президент України Володимир Зеленський звернувся до Кабінету міністрів з проханням з 12 години дня 18 березня заборонити в Україні залізничні, авіа – та міжміські автобусні перевезення і роботу метро. На виконання доручення президента уряд прийняв відповідну постанову.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Карантин у Львові перетворився на фарс - транспорт переповнений, а вулиці показово миють

Як повідомляє портал «Знай.uа» Львів'ян слідом за уведенням карантину "виженуть" з маршруток та тролейбусів

Також «Знай.uа " писав, що Львові маршрутник цинічно "лишив за бортом" пенсіонерів, - "нічого робити на зупинці зранку"