Станом на ранок 18 березня, у Львові госпіталізовано 24 людини з підозрою на коронавірус. Але на даний момент вони не підтверджені, а біоматеріали пацієнтів направлені до Києва.

За наданою інформацією ЛОДА, по всіх 24 випадках підозр на коронавірус — усі хворі нещодавно повернулися із-зі кордону.

Перший пацієнт, якого госпіталізували ще 15 березня, напередодні побував у Польщі. Того ж дня привезли ще троє людей, які відвідали Польщу, а також двоє, які днями тому були у Словаччині та Нідерландах, а один із них контактував з інфікованим з Італії.

коронавірус, фото Getty Images
коронавірус, фото Getty Images

16 березня госпіталізували людей, які повернулися з Єгипту -1, Польщі -2, Німеччини -1, Іспанії -3, а також двоє з Франції та Чехії.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

17 березня госпіталізували: із Польщі — 6 людей, Італії — 2, Чехії — 1. За останню добу, поступили ще 4 пацієнти, які повернулися зі Словенії, Польщі, Італії, Чехії та Росії.

У міськраді зазначили, що всі пацієнти – молоді люди. При цьому ні у одного з них вірус поки не підтверджений.

Нагадаємо, що за станом на ранок в Україні 14 підтверджених випадків захворювання, з них два летальні (Чернівці та Житомир).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові коронавірус "розлучив" новонароджених з татусями, породіллі впали в депресію

Як повідомляє портал «Знай.uа» До Львова увірвалася заражена коронавірусом пенсіонерка, чи варто панікувати

Також «Знай.uа " писав, що Коронавірус у світі на 17 березня – скільки людей заразилося, вилікувалось та померло за добу