Українці продовжують заражатися коронавірусом, так наразі аналізи 16 мешканців Львівщини перевіряють на наявність вірусу.

Про це повідомляє Львівська ОДА.

Так стало відомо, що станом на 20:30 17 березня у Львівській області зафіксовано 16 підозр на коронавірус. Зазначимо, що на цей час жодного випадку лабораторно не підтверджено. Стан хворих стабільний, один хворий має пневмонію. Результати тестів будуть відомі вже 18 березня.

коронавірус в Україні, фото: zaxid.net
коронавірус в Україні, фото: zaxid.net


На даний момент в Україні отримано 14 позитивних результатів на коронавірус: в Чернівецькій області - десять, в Житомирській — один, в Київській області - один, у місті Київ — два.

Нагадаємо, що до 3 квітня по всій Україні оголошено карантин через світову пандемію коронавірусу. Українцям не рекомендують виходити з дому. Майже у всіх обласних центрах припинено роботу торгових й розважальних закладів.

Згідно з останніми даними, по всьому світу було зареєстровано понад 190 тисяч підтверджених випадків зараження коронавірусом нового типу COVID-19.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще