На всій території України введено карантин. Через це в школах, ВНЗ та дитячих садочках призупинено навчальний процес з 12 березня по 3 квітня.

Також у цей період громадянам радить якомога менше контактувати з великим скупченням людей. На період карантину по всіх Україні скасовані масштабні заходи. Відомо, що частину популярних хостелів у Львові вже закрили.

Скріншот ФБ/Володимир Телюк


Також львів'яни починають ділитися у соціальних мережах світлинами порожніх вулиць найтуристичнішого міста України у розпал дня. Відповідні фото оприлюднив 12 березня на своїй сторінці у ФБ львів’янин Володимир Телюк.

"Львів карантинний чудовий...", – зазначається у коментарі до фото.

Скріншот ФБ/Володимир Телюк


Автор фото зазначив, що це фото було зроблено у центрі міста о 17.20. За його словами, зазвичай у цей час тут не проштовхнутися.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скріншот

Скріншот

Скріншот

Львів карантинний чудовий.....

Geplaatst door Wolodymyr Telyuk op Donderdag 12 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що канадський уряд виділить 1 млрд канадських доларів на боротьбу з коронавірусом в країні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Том Хенкс з дружиною Ритою Вілсон заразилися коронавірусом.

Також портал Знай.uа писав, що Кріштіану Роналду ізолювали через коронавірус.