Під Львівську ОДА, куди в четвер, 6 лютого, має прибути президент Володимир Зеленський, активісти принесли стовп ганьби.

Про це повідомив львів'янин Михайло Галущак та опублікував кадри з акції на своїй сторінці у Facebook.

"Під Львівську ОДА принесли Стовп ганьби. Це депутати із Львівщини, які голосували у першому читанні за продаж землі. Сьогодні Верховна Рада має розглянути у другому читанні", - йдеться в публікації.

Скріншот facebook

На "стовпі ганьби" - фото соратників Зеленського, облитих зеленкою, - таким чином люди висловили протест проти політики уряду щодо ринку землі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Варто нагадати, що президент Володимир Зеленський з хвилини на хвилину має прибути до Львова, де перш за все планує представити нового губернатора Максима Козицького, поспілкуватися з шахтарями та обговорити актуальні проблеми Галичини з мером міста Андрієм Садовим.

Нагадаємо, у четвер, 6 лютого, до Львова із робочим візитом вирушив президент України Володимир Зеленський. Про це стало відомо із повідомлення прес-служби Львівської облдержадміністрації.

Як повідомляв портал Знай.ua, львів'яни оголосили себе "банкрутами" після свят.

Також портал Знай.ua писав, що у складі улюбленого продукту українців виявили небезпечні речовини.