Президент України Володимир Зеленський має намір завтра, 6 лютого, відвідати із візитом Львів. Про це повідомляє ZAXID.NET, посилаючись на власні джерела у Львівській ОДА та Офісі президента.

Як зазначається, мета президентського візиту - представити нового очільника Львівської ОДА – львівського бізнесмена Максима Козицького. Ще в кінці минулого року на сайті НАЗК з’явилася декларація Козицького як кандидата на цю посаду.

Зазначається, що раніше Козицький очолював компанію «Еко-Оптіма» та цілу низку інших фірм, які діють у сфері альтернативної енергетики - вітрових та сонячних електростанцій.

Минулого місяця керівництво компаніями перейшло від Максима Козицького до його батька, Зіновія Козицького, який, крім альтернативних джерел енергії, займається також розробкою родовищ нафти та газу. Разом із тим, Козицький-молодший залишився серед кінцевих бенефіціарних власників компаній.

Максим Козицький, ZAXID.NET

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Улітку 2019 року Зеленський висунув на посаду голови ЛОДА трьох кандидатів, серед яких був Козицький, однак тоді затвердив кандидатуру юриста Маркіяна Мальського. Останнього було звільнено у грудні 2019 року «через відсутність результатів роботи».

Нагадаємо, із ботанічного саду імені Фоміна у Києві "втекли" антикварні ліхтарі.

Як повідомляв портал Знай.ua, львів'яни поспішають зробити покупки перед Різдвом.

Також портал Знай.ua писав, що у складі улюбленого продукту українців виявили небезпечні речовини.