Уряд погодив кандидатуру на посаду голови Львівської обласної державної адміністрації.

Про це повідомляє інстанційний портал "Ліга.нет".

У кабінеті міністрів було прийняте рішення скерувати на затвердження Президенту України указ про призначення на посаду голови ЛОДА Максима Козицького. Відомо, що зараз він обіймає посаду директора компаній "Эко-Оптима".

Варто відзначити, що Максим Козицький був одним із претендентів на посаду голови ЛОДА, якого президент Володимир Зеленський запропонував мешканцям у фейсбук-опитуванні у червні. Однак, тоді губернатором Львівщини став Маркіян Мальський, але указом президента України його звільнили з посади 26 грудня.

Максим Козицький


Максим Козицький керує енергетичною компанією "Еко-Оптіма", що працює у галузі зеленої енергетики. У 2018 році Максим Козицький отримав премію "Людина року" в номінації "Підприємець року". Потрапити у владу він намагався ще у 2015 році, балотуючись від партії "Самопоміч", проте тоді програв вибори.

У декларації Козицького вказано, що він обіймає одразу 13 оплачуваних посад: є директором у 12 енергетичних підприємствах і членом спостережної ради у 13-му. За рік бізнесмен отримав понад 1,3 млн грн офіційної заробітної плати на цих підприємствах.

Зі збережень у Козицького – майже 50 000 євро, понад 80 000 доларів та 350 000 гривень.

Нагадаємо, із ботанічного саду імені Фоміна у Києві "втекли" антикварні ліхтарі.

Як повідомляв портал Знай.ua, львів'яни поспішають зробити покупки перед Різдвом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що у складі улюбленого продукту українців виявили небезпечні речовини.