Сьогодні, у четвер, 6 лютого, до Львова із робочим візитом вирушив президент України Володимир Зеленський. Про це стало відомо із повідомлення прес-служби Львівської облдержадміністрації.

Як зазначається, окрім візиту Зеленського до Львівської області також цього дня заплановано приїзд очільниці Міністерства освіти і науки України Ганни Новосад.

Серед завдань, які стоять на порядку денному українського президента, представлення нового голови Львівської обласної державної адміністрації. Крім того, очільник держави має провести робочу нараду на одній з шахт міста Червонограда.

Прибути до Львова літак Зеленського має о 14:00. Після відвідин Червнограда, де бастують шахтарі, президент має повернутися до Львова для екскурсії містом та відвідин одного із популярних місцевих ресторанів. Який саме заклад громадського харчування прийматиме Зеленського, поки не відомо.

Нагадаємо, Зеленський мчить до Львова з портфелем для губернатора, хто сяде в крісло зі скандалом звільненого Мальського.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, львів'яни поспішали зробити покупки перед Різдвом.

Також портал Знай.ua писав, що у складі улюбленого продукту українців виявили небезпечні речовини.