У львівській маршрутці №10 двоє неадекватних громадян влаштували справжню наливайку. Свідки правопорушення зняли їхню поведінку на відео та опублікували у спільноті «Варта1» у соцмережі Facebook.

За словами очевидців, чоловіки, нікого не соромлячись, розпивали горілку в автобусі. Їх «викинули на перехресті Стрийська – Наукова», - зазначив автор посту.

Львівян така ситуація неабияк здивувала і розізлила.

«Бар-ресторан на колесах. А взагалі – це деградація», «В мене в минулому з 5 маршруту тролейбуса на Ш. Руставелі таких пару вилетіло, коли почали клей нюхати і дойо...», «Нехай п'ють, ми з вами нічим їм не допоможемо», - пишуть городяни.

Скрін, «Варта1» у соцмережі Facebook

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

«Поминають Е-квиток?», «Кафе - бар: "Десятка"», «Еліта віддихає після тяжкого трудового дня», «Елітний підрозділ по боротьбі з білою речовиною))) їх не можна чіпати, вони мають привілеї», «Автобус їде до Європи», - жартують коментатори.

Однак не всі засудили таку поведінку чоловіків, - знайшлися й ті, хто став на їхній захист.

«Нормальні мужики, один каже «я відпрацював можу випити», то в чому проблема, зараз мінус 5, де їм випити???», «Також не переношу алкоголіків, але якщо вони себе поводили спокійно і нікого не чіпали, то для чого знімати і скидати на варту?», «Їх право їхати, якщо заплатили», - зазначають захисники.

Нагадаємо, львів'янка трохи не заплатила життям за проїзд: з маршрутки під колеса легковика.

Також портал "Знай.uа" писав, що поведінка водія маршрутки Луцьк-Трускавець обурила пасажира. Чоловік за кермов постійно лаявся, курив і голосно слухав російську попсу.

Нагадаємо, що в дніпровському трамваї помер чоловік, через це рух зупинили на годину.