Незвична ДТП підірвала на ноги сплячих львів'ян - так стало відомо, що у ніч з неділі на понеділок, 27 січня, автівка швидкої допомоги зіштовхнулась з легковиком.

ДТП у Львові, фото: прес-служба поліції Львівської області

Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

"27 січня близько 01:30 у м. Львов, на перехресті вул. Промислова та вул. Липинського відбулось зіткнення легкового автомобіля з автомобілем бригади екстреної медичної допомоги. Внаслідок ДТП водій легкового автомобіля та 3 члени екіпажу автомобіля ЕМД у стані середнього ступеня важкості були госпіталізовані у Львівську лікарню ШМД", - інформують правоохоронці.

ДТП у Львові, фото: прес-служба поліції Львівської області

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, у ніч на 25 січня, у суботу, на Київщині сталася страшна дорожньо-транспортна пригода: автомобіль марки Hyundai Elantra вилетів з траси і впав у річку.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані, пропонував патрульним нестандартну хабар.