У Львові користувачі мережі закликати зупинити свавілля водія автобуса, який принижує людей з інвалідністю.

Про це повідомили на сторінці у соціальній мережі Facebook на сторінці "Гарячої лінії міста".

Львів'янка в мережі висловила своє обурення тією ситуацією, яку їй довелося нещодавно спостерігати. Жінка розповіла, що водій автобуса висловлював своє незадоволення всім, хто заходив у транспортний засіб з посвідченнями. При цьому він говорив: так вже ніхто не видає, тут таке в кіоску за 3.50 продають, із-за таких, як ти, корупція в країні.


"На зупинці зайшла жінка з другою групою інвалідності. На коментарі вона просто промовчала, майже розплакавшись. Відчувши свою "велич" над жінкою, водій продовжив свої висловлювання типу "Друга група. Хіба я не знаю що таке інвалід? Та для другої групи вам потрібно було відірвати руку", - написали на сторінці Гарячої лінії міста в Facebook.

Після цього пасажири автобуса стали на захист жінки. Після цього пасажири почали говорити, що всі гроші за людей з інвалідністю міська влада компенсує. Але водій, який назвав себе Василем, сказав що особисто йому нічого не компенсують.

Нагадаємо, що у Херсоні стався жахливий інцидент. Так, пасажир маршрутки №49 почав вести себе неадекватно і пофарбував салон маршрутки своєю кров'ю.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , у місті Дніпро неадекватний пасажир перетворив на кошмар повсякденну поїздку в маршрутці. Пасажир маршрутного таксі №21 почав бити водія за кермом.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що водій маршрутки, який побив літню жінку-інваліда, желавшую скористатися своїм правом на пільговий проїзд, отримав покарання.