Знову необачність водія маршрутки привела до ДТП. Цього разу постраждала дівчина, що раптово вискочила на проїжджу частину дороги і потрапила під колеса легковика.

Інцедент стався близько 22:35 у Львові на перехресті вулиць Городоцька та Кульпарківська. Поблизу зупинки громадського транспорту автомобіль Dacia Logan зробив наїзд на сімнадцятирічну дівчину, яка вийшла з маршрутки на дорогу.

Автомобіль намагався виконати обгін автобуса справа, в тойчас як водій маршрутки виконав зупинку та висадку пасажирів на проїзджій частині, а не біля бордюру, як належить.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Водій Dacia Logan, 1983 року народження,мешканець Львова, скоїв наїзд на дівчину, 2002 року народження , яка раптово вибігла на проїжджу частину з маршрутки "Електрон",- звітують у поліції.

Номер маршруту, за яким курсував водій громадського транспорту, приховують, як і дані про ступень вини обох кермачів.

Постраждалу дівчину госпіталізували із численними забоями до лікарні.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", на Львівщині сталася моторошна аварія. Водій автівки влаштував криваве раллі просто на дорозі.

Також портал "Знай.ua" писав, що поведінка водія маршрутки Луцьк-Трускавець обурила пасажира. Мужчина за кермов постійно лаявся, курив і голосно слухав російську попсу.

Нагадаємо, що у дніпровському трамваї помер чоловік, через це рух зупинили на годину.