Львів'яни скоро побачать новий готель на Двірцевій площі. Про це повідомляють у Львівській міській раді.

Чотирьохповерховий готель планують звести на місці колишнього кафе "Експрес", яке перебуває у приватній власності з 2013 року.

Будівля, де планують облаштувати готель, була відома містянам як диспетчерський пункт ЛКП "Львівелектротранс" і була у власності Львівської міської ради.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

У 2018 році виконавчий комітет Львівської міської ради видав містобудівні умови та обмеження на реконструкцію з розширенням закладу громадського харчування "Експрес" на Чернівецькій, 1. Висота будівель не має перевищувати 13,7 м. Замовником будівництва виступив Олександр Веремеєнко, який є засновником ТзОВ "Фієста Фантастика" а також власником ТзОВ "Стрийський ринок", благодійного фонду та ГО "Розвиток Громади".

Нагадаємо, що у Львові з'явилася нова петиція про будівництво багаторівневого паркінгу на вулиці Куліша

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові ніяк не завершать розслідування резонансної справи про ЛАЗ

Також Знай.ua писав про те, що львів'яни неодноразово скаржилися на ігнорування комунальними службами сміття, яке збирається довкола контейнерів та викликає обурення містян.